Om oss

om oss - ngsolutions

Vi bistår med råd og er sparringspartner med kundene før vi går i gang, dette gjør at begge sider av bordet vet nøyaktig hva som igangsettes.  Vi kan også hjelpe med å skaffe arbeidskraft til flere forskjellige arbeidsfelt.

Vi har  god erfaring på å utføre forskjellige event, alt etter behov og ønsker i fra kunder og partnere. At vi fokuserer på yngre arbeidskraft vil ikke si at vi ikke har senior ekspertise i selskapet , dette har vi på eiersiden og brukes som god sparring, samt rådgivning til den yngre garde.

Vi har så langt hatt fokus på Norske kvalitets leverandører. Vi har i dag samarbeidspartnere som Røros Bryggeri, Røros Kjøtt, Det Norske Brenneri, Thon Gruppen og mange flere. 

Vi driver og med produktutvikling for våre kunder dette kan være alt fra reklamemateriell for Thon gruppen, Øl til Trym Rud eller sommerpils til BikeLife Norge. Vi hjelper bedrifter med og profilering. Harestad Bygg et godt eksempel og her har vi laget , nettside, logo, profilering av arbeidstøy og foliert biler. 

Når det kommer til den digitale delen vi tilbyr vi hjemmesider etter kundens ønske. Vi hjelper kunden med og skape den digitale profilen de ønsker og det kan være alt fra logo til valg av møbler på kontoret . 

Vi har en egen fotograf som bistår oss til det vi trenger alt fra filming med droner til profilbilder av ansatte eller produkt bilder, Vi har et eget grafisk team som lager logoer, hjemmeside design, produktdesign og møbeldesign.

Kom med en utfordring til oss og beskriv hva ditt selskap kan ønske og få hjelp med så tar vi utfordringen.

Når det kommer til eventer er vi blant Norges beste innen området. Vi har over 15 år erfaring innen events og jobber med bl.a. kunder som Thon, Brun og blid, Lamborghini, Elkjøp og Samsung.

Om dere ønsker et event på en messe eller stand på et kjøpesenter er vi den rette partneren for dere.

kontakt oss