ngs

Dette er hva vi kan hjelpe deg med.

Bestill en uforpliktende konsultasjon med en av våre eksperter.

Kontakt oss

Strategi og rådgivning

Vi jobber med hele virksomheten. Vi legger fokus på alt fra teknologi, innovasjon, kunden, brukeropplevelsen og om det går å effektivisere interne prosesser, gjøre ting enklere eller automatisere noe av det.

les mer

Salg og events

Når det kommer til eventer og større prosjekt har vi over 15 år erfaring. Vi har jobbet med kunder som Thon, Brun og blid, Lamborghini, Elkjøp, Samsung og mange flere.

les mer

UX design

UX og design handler om å gjøre hverdagen enklere for mennesker og bedrifter gjennom en god brukeropplevelse. Å designe digitale tjenester og brukeropplevelser som folk liker handler mye om å forstå hvordan de tenker, føler og handler.

les mer

SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO – kort for Search Engine Optimization) er et sett med strategier du kan iverksette for å få nettsiden til å rangere bedre i søkemotoror som Google, som igjen betyr høyere plassering i søkefeltet.

les mer

Desing og grafisk profil

Vi leverer grafisk profil som gir din virksomhet en visuell identitet. I vi kan designe alt fra en logo til en design manual. Vårt designteam jobber med alt fra produktdesign til møbeldesign. Kom med en utfordring til oss hva ditt selskap kan ønske og få hjelp til.

les mer

Foto og film

Vii bistår våre kunder med filming med drone og fotografering. Behøver du fotografere event, ansatte eller produkter så hjelper vi til med dette.

les mer

Bemanning

Vi samarbeider med flere bedrifter og kan derfor hjelpe deg med bemanning om du er i behov av personell (under en kort periode eller fast).

les mer

Digital markedsføring

Vi hjelper det med digital markedsføring

les mer

Nettsider

Vi lager nettsider for små og mellomstore bedrifter som dekker alle behov. Få en nettside som gir deg flere henvendelser og som er tilpasset ditt marked.

les mer

Bedrifter som ikke henger med i den digitale utviklingen risikerer å bli forbigått av konkurrentene.